domingo, 27 de septiembre de 2009

Bruno e Índigo (adopción conjunta) -- ADOPTADOS el 14/10/2009

Aquesta és la història d'en Bruno (ros) y n'Índigo (negre), dos gatets de tres mesos...

En Bruno y n'Índigo són dos gats dolços, molt carinyosos, juganers, i les coses més agraïdes del món. La Judit els va rescatar del mig de la muntanya quan tot just tenien dos mesets. En aquell moment eren tres germanets.

La Judit tenia dues gosses adoptades, i la seva idea era que gats i gossos es portessin bé i poguessin viure feliços a casa.

Un dia una de les gosses va "portar un problema a la bona harmonia". Van adonar-se que havia matat a un gat que hi havia pels voltants. La cosa va continuar i va matar el germanet d'en Bruno i n'Índigo.

Van haver de pensar molt i prendre una decisió sobre la seva gran família. Finalment la decisió va ser donar en adopció els gatons, ja que la gosseta tindira més problemes i necessita molta més ajuda, i seria més difícil trobar una llar per una gossa que "odia" els gats, i que pot crear un greu conflicte. I potser el seu destí no seria el millor per ella.

De moment els dos gatons estan vivint a una habitació per tal que no corrin perill.

La Judit i la seva mare, la Joana (a la que jo conec personalment) són molt animalistes, i per aquest raó han pres aquesta dura i difícil decisió, però la més encertada per tots 3 (la gossa i els gats). Sé la pena que senten en aquests moments, però aquests dos gats estan condemnats a viure tancats si no els adopten.

L'adopció serà conjunta ja que porten molts mesos vivint junts i depenen molt l'un de l'altre. Necessiten una vida completa, i els mimos i amor que reclamen.

Si algú estigués interessat en adoptar aquestes dues belleses tan bones, es pot posar en contacte amb la Joana sussejoana@yahoo.es o la Judit wakandajudi@ole.com

Us agrairem si poguéssiu fer difusió d'aques cas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Benvinguts a BARCELONA GAT I GOS!


Els integrants de BARCELONA GAT I GOS estem treballant de forma voluntària per ajudar als gats abandonats o en situació de perill.
Agraïm la vostra visita i us convidem a veure els nostres enllaços on podreu veure els gats que busquen adoptants, els que busquen padrins o aquells que van passar per les nostres vides.
Aprofitem per donar-vos les gràcies en nom de tot l'equip però, sobretot, en nom dels nostres amics els gats.
Aquests gatets han estat tots adoptats!

Aquests gatets han estat tots adoptats!
més fotos i informació clicant a sobre de la fotografia

Si vols contactar amb nosaltres per...

Atenció! direccions temporalmente fora de servei, per favor, contacteu al correu esmentat al capdamunt de la página...

...adoptar: adopcions@barcelonagatigos.org

...apadrinar: apadrinaments@barcelonagatigos.org

...ser soci: socis@barcelonagatigos.org

...ser voluntari: voluntariat@barcelonagatigos.org

...un tema general: info@barcelonagatigos.org o 654 91 86 62Pots veure una presentació dels nostres gats en adopció fent clic aquí

Ajuda'ns a difondre el nostre cartell