lunes, 4 de enero de 2010

SR SPOCK -- ADOPTAT el 09/01/10

Aquí està el Sr Spock, ara MINU, amb la seva nova família... d'això fa un dia i mig i no li ha costat gens adaptar-se a la seva nova vida!!

-----------------------------------------------------------------------------------------


Aquest és el Sr Spock. El petit Sr Spock va ser rescatat, el passat 20 d'octubre, d'un solar, com tants altres hi ha a Barcelona ple de gats malvivint com poden. Ell estava solet, plorant. Havia perdut a la seva mare. No vam dubtar ni un moment, tenia 4 setmanes. El vam agafar i portar al veterinari. Estava mort de gana. Li vam donar de menjar i el veterinari li va donar una ullada. Tenia els ulls plens de lleganyes i bastant encostipat.

Una bona amiga no va dubtar ni un moment i el va acollir a casa seva, amb els seus 3 gats i una altra gata d'acollida, el seu marit i el seu fill. I el va cuidar com si fos seu. Aquest gat ha tingut sort!

Ara té 3 mesos acabats de fer, i totalment recuperat dels seus petits problemes de salut. El Sr Spock, a part de ser guapo-guapo, és un gat molt bo i carinyós, és extremadament sociable tant amb les persones com amb gats. Sempre s'adapta al que hi haÉs un gat ideal per viure amb una família amb més gats però segur també s'adaptaria a estar sol, això si, necessita molta atenció. Tot i tenir 3 mesos, és un gat molt llarg, amb el que previem serà un gat grandot. Li encanta jugar, dormir acompanyat (sigui dia o nit, persones o gats) i li encanta menjar, en especial les llaunetes ben oloroses, es deixa agafar i acaronar sense cap tipus de problema, és un gat molt confiat.

El Sr Spock busca casa...

(S'entrega en adopció amb contracte i seguiment, i compromís d'esterilització)

Sr Spock quan tenia 6 setmanes...1 comentario:

 1. Hola,
  Estamos interesados en adoptar a Ms Spok. Ya tenemos un gato de 2 años, no operado, pero creemos que ya que Ms Sopk es bastante pequeño, se pondrían a jugar juntos y se harían compañia. Quisiera saber lo que le parece a usted.
  Si usted se puede poner en contacto conmigo para propocionarme más información.
  Nos encantaron otros muchos gatos también en la página, a los que le dejaré también un comentario.
  Muchas gracias.
  Amandine
  tel : 647711189
  mail : amandine.maget@gmail.com

  ResponderEliminar

Benvinguts a BARCELONA GAT I GOS!


Els integrants de BARCELONA GAT I GOS estem treballant de forma voluntària per ajudar als gats abandonats o en situació de perill.
Agraïm la vostra visita i us convidem a veure els nostres enllaços on podreu veure els gats que busquen adoptants, els que busquen padrins o aquells que van passar per les nostres vides.
Aprofitem per donar-vos les gràcies en nom de tot l'equip però, sobretot, en nom dels nostres amics els gats.
Aquests gatets han estat tots adoptats!

Aquests gatets han estat tots adoptats!
més fotos i informació clicant a sobre de la fotografia

Si vols contactar amb nosaltres per...

Atenció! direccions temporalmente fora de servei, per favor, contacteu al correu esmentat al capdamunt de la página...

...adoptar: adopcions@barcelonagatigos.org

...apadrinar: apadrinaments@barcelonagatigos.org

...ser soci: socis@barcelonagatigos.org

...ser voluntari: voluntariat@barcelonagatigos.org

...un tema general: info@barcelonagatigos.org o 654 91 86 62Pots veure una presentació dels nostres gats en adopció fent clic aquí

Ajuda'ns a difondre el nostre cartell