sábado, 1 de mayo de 2010

Amigat

Aquesta és una manera de ser voluntari però sense el mateix nivell de comprimís que el d’un alimentador / cuidador o d’una casa d’acollida.

El procediment és molt fàcil: en primer lloc posem l’adreça electrònica de la persona que ens ho sol·licita, a la nostra llista de distribució “Amigat”, i és a partir d’aquí quan comença la seva tasca, la qual és molt senzilla però d’immensa ajuda per als animals en general:

  • Quan sorgeix un SOS amb algun dels nostres gats, o algun fet important d’alguna de les associacions amb les que assíduament col·laborem, el fem arribar via correu electrònic, i demanem a l’”Amigat” que ens ajudi a difondre’l. D’aquesta manera podem fer una cadena informativa, arribar a més gent i poder solucionar abans el problema.
  • Sovint BCNGG assistim a Fires o bé organitzem (o ajudem a organitzar) alguna xerrada o taller. En aquests casos sempre informem a l’”Amigat” per si hi vol assistir, i generalment també ens ajuda a difondre aquests actes.
  • També hi ha casos en què necessitem voluntaris puntuals, i sempre demanem ajuda als nostres “Amigat”.
  • I periòdicament enviem una petita revista informativa amb les nostres, i altres notícies, d’interès, i que és exclusiva per als nostres “Amigat”.

Només cal que ens enviïs un correu electrònic a amigat@barcelonagatigos.org, i tan aviat com el rebem, ens posarem en contacte amb tu.

Moltes gràcies per la teva ajuda en nom de tot l'equip de BCNGG i especialment dels gats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Benvinguts a BARCELONA GAT I GOS!


Els integrants de BARCELONA GAT I GOS estem treballant de forma voluntària per ajudar als gats abandonats o en situació de perill.
Agraïm la vostra visita i us convidem a veure els nostres enllaços on podreu veure els gats que busquen adoptants, els que busquen padrins o aquells que van passar per les nostres vides.
Aprofitem per donar-vos les gràcies en nom de tot l'equip però, sobretot, en nom dels nostres amics els gats.
Aquests gatets han estat tots adoptats!

Aquests gatets han estat tots adoptats!
més fotos i informació clicant a sobre de la fotografia

Si vols contactar amb nosaltres per...

Atenció! direccions temporalmente fora de servei, per favor, contacteu al correu esmentat al capdamunt de la página...

...adoptar: adopcions@barcelonagatigos.org

...apadrinar: apadrinaments@barcelonagatigos.org

...ser soci: socis@barcelonagatigos.org

...ser voluntari: voluntariat@barcelonagatigos.org

...un tema general: info@barcelonagatigos.org o 654 91 86 62Pots veure una presentació dels nostres gats en adopció fent clic aquí

Ajuda'ns a difondre el nostre cartell